BİR SAATTEN DAHA FAZLASI...
2. Ürüne %10 İndirim
Ücretsiz Kargo

5 Şık ve Lüks Salon Duvar Saati ile Zamanı Yakalayın

5 Şık ve Lüks Salon Duvar Saati ile Zamanı Yakalayın

Lüks salon duvar saatleri, modern ve şık tasarımlarıyla evlerinizin en süslü odalarına farklı bir dokunuş kazandırır. Spor şık, klasik ya da modern salon dekorasyonlarını yansıtan duvar saati tasarımları, odanın her noktasında farklı bir dokunuşa yer verme fırsatı sunar.

Salonların genişliğine bağlı olarak farklı boyutlarda tercih edilebilen saatler, boş duvarların işlevselliğini artırır. Dekorasyonda tamamlayıcı bir parça olarak ön plana çıkan duvar saatleriyle evlerinizin havasını değiştirmek için Mclocks’tan yardım alabilirsiniz.

Lüks Salon Saatleri

Lüks tasarımlarıyla salon ve misafir odası gibi özel alanların daha da görkemli hâle gelmesini sağlayan duvar saati modelleri, sayısız seçeneğiyle dikkat çeker. Her tarza ve bütçeye hitap eden duvar saati tasarımları, modern çizgisiyle yeni nesil salonların vazgeçilmezleri arasına girer. 

Yeni trend dekorasyon stilleri arasında ön plana çıkan duvar çıtaları, özellikle salon gibi büyük alanlarda şık bir tasarım oluşturur. Duvarlardaki boş görüntünün ortadan kalkmasına yardımcı olan çıtalar, tablo ve saat gibi parçalar için çerçeve görüntüsü oluşturur.

Çıtalarla dekore edilen salon duvarlarında dikkat çekici aksesuar ve objelere yer vermek isterseniz, lüks salon duvar saatleri arasından dilediğinizi seçebilirsiniz. 

Lüks Salon Duvar Saatleri Modelleri

Lüks salon duvar saatleri, farklı tarzlara hitap eden model seçenekleriyle dekorasyonda bütünlük elde edilmesini sağlar. Özellikle salon gibi büyük ve şık odalardaki uyumluluğun daha fazla dikkat çekmesi bu mekânlardaki saat tasarımlarını da etkiler. Hayal ettiğiniz salon dekorasyonu için en özel duvar saatlerine Mclocks ayrıcalığıyla ulaşabilirsiniz. 

Gravity Lüks Duvar Saatleri

Rafine tarzıyla alışılmış tasarımlardan ayrışan Gravity duvar saati modelleri, kendine özgü modern bir çizgiye sahiptir. Çerçevesiz olarak hazırlanan Gravity duvar saatleri; siyah, gold, gümüş ve ahşap gibi farklı renk seçenekleriyle özelleştirilebilir.

Bilhassa bronz ve antrasit gibi parlaklığı yoğun saat modelleri, çok renkli detaylara sahip olan salon dekorasyonlarında kurtarıcı parça olarak kullanıma uygundur. 

lüks duvar saatleri

Renk seçeneklerinin yanı sıra tasarımlarıyla da dikkat çeken Gravity duvar saatlerinin en temel özelliği çerçeveye sahip olmamasıdır. Mekanizmasıyla dikkat çeken bu saat tasarımları, oldukça uzun bir çapta hareket eden akrep ve yelkovan detayına sahiptir.

Ortadaki küçük tasarım merkez alınarak hazırlanan Gravity tasarımlar, duvarlarda özgün ve modern bir görüntü meydana getirir. Genellikle metal materyallerle hazırlanan bu tarz tasarım saatler, salon gibi iç mekânlarda lüks dekorasyonun tamamlayıcısı olabilir. 

Pendulum Plus Lüks Duvar Saatleri

Modern ve sade tasarımıyla salon dekorasyonlarında muhteşem bir görünüm oluşturan Pendulum Plus duvar saati modelleri, birbirinden farklı detaylarıyla dikkat çeker. Lüks duvar saatleri arasında öne çıkan Pendulum Plus modeller, farklı motiflere sahip olan sarkıtlarıyla bilinir.

Saatin işleyişine göre dik açıyla aşağı inen büyük bir oka sahip olan Pendulum Plus saat modelleri, genellikle metalik renklerde tasarlanır. Gold, bronz ve gümüş gibi farklı renk tonlarıyla dikkat çeken bu tasarımlar, büyük duvarlarda çok boyutlu görünümü öne çıkarır. 

lüks duvar saati modelleri

Ahşap ya da metalik materyallerden meydana gelen uzun sarkaçlar, Pendulum Plus duvar saatlerinin dekorasyonda uyumluluk yakalanmasına yardımcı olur. Özellikle spor şık mobilyaların kullanımıyla hazırlanan salon dekorasyonlarında lüks ve özgün duruşa sahip olan bu saatleri tercih edebilirsiniz.

Sade şık tasarımdan hoşlanan ve dekorasyondaki kalabalık görüntüden hoşlanmayan kişiler, saat kullanımında zaman göstergesi bulunmayan Pendulum tasarımlara öncelik verebilir. 

Timeless Large Lüks Salon Duvar Saatleri

Modern salon saatleri arasında kendinden söz ettirmeyi başaran modellerden bir diğeri de Timeless Large tasarımlardır. Saat başı rakam ve sayı kullanmak yerine temel 4 çizginin yer aldığı Timeless Large modeller, salonlarda modern bir görünüm ortaya çıkarır.

Farklı zemin ve çerçeve tasarımlarının üzerine eklenen 4 temel saat çizgisiyle zamanın hangi aralıkta olduğu kolayca takip edilir. Duvar saatlerinde ortaya çıkan karmaşık görüntüden uzaklaşmak ve sadeliği ön planda tutmak isterseniz dekorasyon zevkinize hitap eden modern Timeless Large duvar saatlerini kolaylıkla sepetinize ekleyerek, evinizle buluşturabilirsiniz.

 

duvar saati lüks modeller

 

Orbit Ahşap Lüks Salon Duvar Saatleri

Duvar tipine göre farklı büyüklüklerde tercih edebileceğiniz ahşap detaylı Orbit ahşap duvar saatleri, masif rengi mobilyalarla kombin yapabilirsiniz. Çerçeveli ya da metal geçişli olarak tasarlanan orbit duvar saatlerini sarkıt ve farklı tasarımlardan oluşan detaylarla özelleştirmek mümkündür. Lüks salon duvar saatleri arasında popüler bir yere sahip olan ahşap Orbit modellerde; gold, gümüş ya da antrasit gibi çeşitli renk seçenekleri de ön plana çıkar.

 

lüks salon duvar saatleri fiyatları

 

Infinity Sessiz Lüks Salon Duvar Saatleri

Sessiz olarak çalışan İnfinity duvar saati modeli, salon ve diğer odalarda kullanıma uygundur. Duvarlarda modern bir görünüm oluştururken çalışma mekanizması tamamen sessiz şekilde işleyen İnfinity saatler, dikkat dağılmasını engeller. Özellikle işitsel hassasiyeti olan kişiler için ideal bir seçenek olan İnfinity sessiz duvar saati tasarımları, lüks ve gösterişli detaylarıyla salonların gözde parçaları arasında yer alır.

 

modern salon saatleri

 

Lüks Duvar Saatleri Fiyatları

Lüks duvar saatleri fiyatları, ürünlerin modeline ve kullanılan malzemelere göre çeşitlilik gösterir. Ahşap detayına sahip olan modern ve şık duvar saatleri, masif gibi doğal renk seçenekleriyle spor şık dekorasyonun vazgeçilmezleri arasındadır. 

Ahşap tasarımlı saatlerin yerine metal malzemeler kullanılarak imal edilen duvar saati tasarımları, boyutlara bağlı olarak çeşitli fiyat aralıklarıyla sunulur. Set olarak hazırlanan duvar saatlerini dar alanları değerlendirmek veya geniş duvarları özelleştirmek amacıyla kullanabilirsiniz.

Büyük ve gösterişli saatleri tablo gibi çeşitli aksesuarlarla tamamlayarak duvar genelinde uyumlu bir hava yakalayabilirsiniz. İç mekânın gösterişli ve vazgeçilmez aksesuarları arasında yer alan duvar saatleri arasından bütçenize uyum sağlayan parçaları kolayca belirleyebilirsiniz. 

Lüks Salon Duvar Saatleri Kampanyalı Fiyatlarıyla Mclocks.com'da

Lüks tasarımlarıyla her ortamda kendinden söz ettirmeyi başaran dekoratif saatler, duvarlarda meydana gelen boş görünümün ortadan kalkmasını sağlar. Mclocks ayrıcalığıyla öne çıkan duvar saati tasarımlarında materyal, renk ve boyut gibi farklı detayları değerlendirebilirsiniz.

Salon gibi önemli ve geniş bir odada tercih edeceğiniz dekorasyonun baş tacı olmaya aday olan duvar saatleri, küçük duvarları değerlendirme fırsatı sunar. Seçtiğiniz saatlerin boyutları ve tasarımları, iç mekânın her noktasında kullanım çeşitliliği sağlar.

Siz de duvarlarınızı süsleyecek birbirinden şık duvar saatlerine Mclocks aracılığıyla kolayca ulaşabilirsiniz.

Ne arıyorsunuz ?

Sepetin