BİR SAATTEN DAHA FAZLASI...
2. Ürüne %10 İndirim
Ücretsiz Kargo

Dekoratif Büyük Boy Duvar Saati - 3 Özel Saat Modeli

Dekoratif Büyük Boy Duvar Saati - 3 Özel Saat Modeli

Büyük boy duvar saati modelleri modern görünümüyle yaşam alanlarına şık bir görünüm kazandırır. İşlevsel özelliklere ve kaliteli tasarıma sahip saatler, zamansız ev ürünleri arasında yer alır.

Birbirinden farklı ve şık saat modelleriyle evinize sofistike bir dokunuş yapabilir, siyah, bakır, gümüş, beyaz ve benzeri renklere sahip modeller ile yaşam alanlarınızı kolayca süsleyebilirsiniz. Siz de stilinize ve evinizin ihtiyacına en uygun büyük boy duvar saatini bulmak için sayfayı aşağı doğru kaydırmaya devam edebilirsiniz.

Büyük Boy Saatler

Büyük duvar saati modelleri ile ev ve iş yerlerinize estetik bir dokunuş yapabilirsiniz. Büyük boyutlu dekorasyon ürünlerinden hoşlananlar için uygun olan bu saatler, özellikle büyük ofislerin vazgeçilmezidir. Büyük boyuta sahip bir saat, konuklarınızın gözüne ilk çarpan detay olacaktır. Ev ve ofis gibi alanlarda büyük duvar saati 100 cm ürün seçenekleri değerlendirerek bambaşka bir etki yaratabilirsiniz.

Büyük Duvar Saati Modelleri

Büyük boy ahşap duvar saatleri ve diğer modeller arasında seçimde bulunurken öncelik vermeniz gereken bazı unsurlar olabilir. Ev dekorasyonuna katkıda bulunacak bu ürünün son derece dikkatli bir şekilde seçilmesi gerekir.

Seçim yaparken her şeyden önce ilgili ürünün evin genel dekorasyon temasına uygun olup olmadığını göz önüne alabilirsiniz. Bu sayede seçtiğiniz büyük boy duvar saati modelinin konulduğu yerle kolayca uymasını sağlayabilirsiniz. Bu noktada gönlünüzü fethedebilecek büyük duvar saati modellerini şu şekilde sıralayabiliriz;

Kullanılan malzeme, renk, boyut ve tasarım noktasında birbirinden ayrılan duvar saatleri, uzun ömürlü olacak şekilde tasarlanmıştır. Tasarımından hoşlandığınız bir modeli tercih ederek eviniz için vazgeçilmez bir parçaya sahip olabilirsiniz. 

Timeless Large Büyük Duvar Saati

Büyük boy saat modelleri arasında en fazla dikkat çeken parçalardan biridir. Silver, gold, rose gold, ceviz ve siyah gibi renk seçeneklerine sahip model, 120 - 160 cm boyutlarında sunulur. Duvar saati modelleri ürün grubunda öne çıkan Timeless Large, ileri seviye quartz mekanizmayla çalışır. Ürünün diğer popüler özelliklerini şu şekildedir:

  • İlgili model, metal aksamı ve paslanmaz çelik malzemesiyle dikkat çekicidir.
  • Duvara dört noktadan asılabilir. 
  • Hafif nemli bir bez ile temizlenmeye uygundur.  
  • Sessiz, saniyesiz ve yüksek torklu olacak şekilde sunulur.
büyük boy duvar saati 100 cm

Massive Simple Büyük Duvar Saati 110 cm

Büyük boy duvar saati modelleri ürün grubunda önemli bir yere sahip olan Massive Simple, 110 cm boyuta sahiptir. Hafif tasarımına rağmen güçlü malzeme içeren ürün, Quart Regal mekanizma sunar. İlgili ürünü yaşam alanlarınızda tercih ederek son derece modern bir görünüm yakalayabilirsiniz. Massive Simple duvar saati modelinin diğer dikkat çekici özelliklerini sizin için listeledik;

  • Metal aksamı ve paslanmaz çelik malzemesi beğeni toplar.
  • Duvara tek noktadan asılabilen bir modeldir.
  • Ürünün ahşap kısımları Amerikan cevizi ve kestane ağacı içerir.
  • Saat modelinin çember fiberglass materyali, kullanıcıların tercih sebebidir.

Eternal Büyük Boy Saat

Duvar saati modelleri söz konusu olduğunda en öncü modellerden biri de Eternal seçeneğidir. 110 cm büyüklüğüne sahip Eternal saat modeli, minimal tasarımıyla gözleri üzerinde toplar. Asıldığı duvarda ilk bakışta fark edilen ürün, evinizdeki diğer mobilyalarla kolayca uyum sağlayabilir. Ürünün öne çıkan özelliği ise benzersiz görüntüsüdür. Eternal büyük boy duvar saati modelini popüler kılan diğer nitelikler şunlar;

  • Paslanmaz çelik sayesinde evladiyelik kullanımlar için uygundur.
  • Kestane ağacından tasarlanan ahşap bölümü, kusursuz kullanım sunar.
  • Çember fiberglass materyali, hafif ancak dayanıklı olmasını sağlar.
  • Quart regal mekanizmasıyla son teknolojiye uygun özellik sunar.
büyük boy duvar saati modelleri

Büyük Boy Duvar Saati İndirimli Fiyatlar ile Mclocks.com'da

Duvar saati büyük boy modelleriyle zamanı planlamaya ve yaşam alanlarına estetik bütünlük katmaya yardımcı olur. Ev dekorasyonu söz konusu olduğunda en çok başvurulan parçalardan biri olan duvar saatleri, benzersiz Mclocks tasarımlarıyla birlikte sunulur.

Fark yaratan bir dekorasyon teması oluşturmak ve bunu yaparken zamandan haberdar olmak istiyorsanız büyük boy duvar saatlerine göz atabilirsiniz. Timeless Large, World Clock, Timeless, Eternal, Timeless Simple, Massive Simple ve Massive Indicator gibi modeller arasından tercihte bulunarak yaşam alanlarınızı süsleyebilirsiniz.

Ne arıyorsunuz ?

Sepetin