BİR SAATTEN DAHA FAZLASI...
2. Ürüne %10 İndirim
Ücretsiz Kargo

Ofis İçin Dünya Saatleri Duvar Saati Modeli

Ofis İçin Dünya Saatleri Duvar Saati Modeli

Prestijli görünümüyle iş yerinize kurumsal bir hava katacak dünya saatleri duvar saati ile zamanı dünya ekseninde takip edebilirsiniz. Ayrıca müşterileriniz karşısında da size olumlu intibalar bırakacak bu duvar saatini tercihleriniz doğrultusunda kişiselleştirerek, kurumsal kimliğinizi güçlendirebilirsiniz.

Dünya Saatleri Duvar Saati

Size sunulan geniş renk ve model seçenekleri arasından üzerinde değişiklikler yapabileceğiniz dünya saatleri duvar saati ile işyerinizde zamana gösterdiğiniz değeri kendi tarzınızla ifade edebilirsiniz.

Ofis duvar saati modelleri işlerinizi zamanında teslim etmenize yardımcı olurken Quartz mekanizması sayesinde sessiz bir şekilde çalışarak panikleme ihtimalinizin önüne geçer.

Ofislerinizde Dünya Saatleri Duvar Saati ile Zamanı Yakalayın

Zamanı sadece kendi ülkenizde değil, dünya çapında takip ederek sizi öne çıkaracak ofis duvar saati ile işyerinizde aradığınız bütünlüğü sağlayabilirsiniz. Tercihinize göre şehir sayılarını artırıp azaltabileceğiniz duvar saatleri ile temas halinde olduğunuz ülkelerin zamanına göre işlerinizi planlayabilirsiniz.

İlginize sunulan geniş renk seçenekleri arasından markanızın renklerine uygun olarak yapacağınız kombinasyonlar ile kurumsal kimliğinizi zaman üzerinden müşterilerinize yansıtabilirsiniz. Bu sayede özgün tasarımınız ile sadece müşterinizin değil çalışanlarınızın da azmini pekiştirebilirsiniz.

İş hayatının var olmasını sağlayan zaman kavramı ruh halleri üzerinde değişken etkilere sahiptir. Özellikle de 9-5 vardiyalı işler monotonluk riskiyle karşı karşıyayken eğlenceli yahut farklı tasarımlar herkes tarafından olumlu dönütler alarak harcadığınız paranın hakkını vermeye yardımcı olur.

ofis duvar saati modelleri mclocks

World Clock Ofis Duvar Saati Modeli

Kendine has minimal tasarımıyla iş yerinize dekoratif bir zarafet kazandıracak olan ofis duvar saatlerini birbirinden farklı biçimlerde kişiselleştirebilirsiniz. Ofisinizin duvarlarına uygun olarak yapacağınız seçimlerle kurumsal kimliğinizi destekleyebilirsiniz. Hatta saatin bulunduğu bölgeye ışık desteği vererek ürünün daha estetik bir görünüme ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Ofis duvar saati modelleri tercihinize standart olarak 4’lü olarak sunulsa da bunu artırıp azaltmak sizin elinizdedir. 120cm uzunluğa sahip olan saat, duvara tek bir noktadan sabitlenir. Bu sayede montaj işleminde size herhangi bir zorluk yaşatmazken duvar üzerinde ürünün estetiğini bozacak manzaralarla karşılaşmamış olursunuz.  

Tüm Türkiye’ye ücretsiz; yurtdışına ise karşı ödemeli olarak kargolanan duvar saati demonte olarak tarafınıza teslim edilir. Ancak ürünün kurulumunu yapabilmeniz için gerekli olan her şey paket içeriğinde mevcuttur. Üstelik 12 ay garantili olan ofis duvar saati yaşayabileceğiniz sorunlara karşılık sizi güvence altına alır.

otel için dünya şehirleri duvar saati

Dünya Saatleri Duvar Saati Kampanyalı Fiyatlar ile Mclocks.com'da

Duvar saatlerinin üretim malzemesi, kalitesi ve markası fiyatları üzerinde değişkenliğe neden olan etmenler arasında bulunur. Ayrıca kimi ürünler tamamen el işçiliği olarak imal edildiği için fiyatlar üzerinde artırıcı bir etkiye sahiptir. Bu noktada ofisiniz için yapmakta olduğunuz saat arayışınızda gerek kalite gerekse ücret açısından detaylı bir kıyaslama yapmanızda fayda vardır.

Mclocks ev ve ofislerin olmazsa olmazı saat modellerini kendi kalitesiyle sizin tercihlerinize uygun olarak raflarında sunar. Bu sayede kaliteli saatleri beğendiğiniz renklerle tasarlayarak ortaya özgün manzaralar çıkartabilirsiniz.

Piyasa şartlarına göre uygun olan fiyatlarını kampanyalar ile daha da uygun bir hale getiren Mclocks ile aradığınız saat modeline sahip olmak istiyorsanız geç kalmayın.

Ne arıyorsunuz ?

Sepetin