BİR SAATTEN DAHA FAZLASI...
2. Ürüne %10 İndirim
Ücretsiz Kargo

3 Şık ve Büyük Duvar Saati ile Odanızın Havasını Değiştirin

3 Şık ve Büyük Duvar Saati ile Odanızın Havasını Değiştirin

Kendine özel tasarımlarıyla evinizi süslerken aynı zamanda size anı yaşatan büyük duvar saati çeşitleri, farklı renk ve türlerde raflardaki yerini alır. Ahşap, metal ve daha birçok farklı materyaller kullanılarak üretilen büyük boy duvar saati modelleriyle ev dekorasyonunuza renk katabilirsiniz.

Oturma Odasına Göre Büyük Duvar Saati Modelleri

Evlerin içerisinde en çok vakit geçirilen yerlerden olan oturma odaları, aynı zamanda misafirlerinizi ağırlıyor olmanız nedeniyle göz alıcı bir duvar saatine ihtiyaç duyar. Ancak bu saatin, ihtişamıyla göz alırken sessizliğiyle kimseyi rahatsız etmeyecek özelliklerle donatılmış olması beklenir. İşte tam da burada büyük duvar saati modelleri devreye girerek beklentilerinizi karşılamaya çalışır.

Oturma odanızın havasını değiştirerek hem size hem de misafirlerinize yeni bir manzara sunacak dekoratif duvar saati büyük görünümüne rağmen estetik yapısını korumaya devam eder. Quartz mekanizması sayesinde sessiz bir şekilde çalışan duvar saati, sahip olduğu geniş renk ve model aralığıyla da dekorasyon tarzınızı yansıtma konusunda size yardımcı olur. 

büyük boy duvar saati

Büyük Metal Duvar Saati Serentiy

Halatlı büyük duvar saati Serenity modeliyle sizlere eski ve yeninin sentezini sunarak zaman kavramına özgün bir boyut katar. Bu duvar saati büyük çeşitlerinin yanı sıra farklı boylarda da kategorize edilerek daha fazla müşteriye ulaşmayı amaçlar.

Büyük metal duvar saati çeşitlerinden Serenity 45 cm modeli, optimum bir ölçüde satışa sunulması nedeniyle müşteriler tarafından ilgiyle karşılanır. Makara, halat ve metale ek olarak akreple yelkovanı üzerinde de geniş bir renk seçim aralığına sahip bu ürün, kişilere ev dekorasyonları için farklı olanaklar sunar.

büyük duvar saati 100 cm satın al

Büyük Duvar Saati 100 cm ve Üzeri Compass Modeli

Compass büyük duvar saati 100 cm boyutuyla evinizin her yerinden rahatça görülebilecek bir üründür. Özellikle salon ve oturma odasında kullanımı tercih edilen Compass duvar saati, alışılagelmiş çerçeve tasarımlarının dışında, marjinal bir görünüme sahiptir.

Zarif tasarımını geniş renk ve boyut aralıklarıyla süsleyen Compass ürünleri içerisinden siyah büyük duvar saati müşteriler tarafından ilgiyle karşılanır. Ancak altın ve gümüş renkleri üzerinde de yapabileceğiniz değişiklikler ile evinizin ruhuna uygun bir tasarım yaratabilirsiniz.

Ahşap Büyük Duvar Saati Orbit

Sahip olduğu klasik tarzı modern esintilerle süsleyen ahşap büyük duvar saati Orbit, ev dekorasyonlarına kendine has bir yorum katar. Halatlı tasarımını Quartz mekanizmasıyla modernize eden bu ürün, baktıkça size eskileri andırırken sessiz çalışma özelliğiyle mevcut zamanı zenginleştirmenize yardımcı olur.

Uzunluk ve çap ölçüleri standart olarak üretilse de dilediğiniz şekilde kişiselleştirebileceğiniz bu ürün, sizlere geniş bir renk skalası sunar. Saatin üretildiği materyallere uygun olarak belirlenen renklerin arasından dilediğiniz gibi seçimler yapabilir ve bu sayede ürüne yeni bir dekoratif kimlik kazandırabilirsiniz.

İndirimli Büyük Boy Duvar Saati Fiyatları Mclocks.com'da

Büyük boy duvar saati fiyatları ürünün materyaline, kalitesine, modeline, tasarım detaylarına ve firmanın ücret politikası gibi farklı etmenlere bağlı olarak değişkenlik gösterebilir. Ayrıca ahşap gibi malzemelerden üretilen saatlerin el işçiliği ile ortaya konulması da fiyatlar üzerinde etkili olan unsurlar arasındadır.

Mclocks birbirinden farklı modele, renge ve tasarıma sahip saatleri sunduğu indirimler ile sizlerle buluşturmayı amaçlar. Gerek küçük gerekse büyük duvar saati fiyatları konusunda piyasanın en uygun firmalarından olan Mclocks ile evinize hak ettiği ihtişamı kazandırmak istiyorsanız geç kalmayın.

Ne arıyorsunuz ?

Sepetin