BİR SAATTEN DAHA FAZLASI...
2. Ürüne %10 İndirim
Ücretsiz Kargo

Ev Görme Hediyesi için 7 Harika Fikir - Ne Alınır?

Ev Görme Hediyesi için 7 Harika Fikir - Ne Alınır?

Ev hediyesi fikirleri üzerine düşünmeye başladığınızda, sevdiklerinizin yeni yaşam alanlarını zenginleştirecek, kişisel zevklerine hitap edecek ve aynı zamanda işlevsel olacak bir hediye bulma çabası sizi bekliyor olabilir.

Yeni bir eve taşınma, hayatın önemli dönüm noktalarından biridir ve bu heyecanı paylaşan bir dost olarak bu anlamlı adımı kutlayabilecek en uygun hediye seçiminde bulunmak istersiniz. "Ev görme hediyesi ne alabilirim?" veya "En özgün ve kullanışlı ev hediyesi ne olabilir?" gibi sorularınıza yanıt ararken bu blog yazısı size rehberlik edebilir.

Çeşitli bütçe ve zevklere hitap eden bir dizi hediye önerisi ile yeni ev sahiplerinin kalplerini ısıtacak seçenekleri bulmak için sayfayı aşağı doğru kaydırmaya devam edin.

ev hediyesi fikirleri

Ev Görme Hediyesi Seçerken

Ev hediyesi seçiminde ilişkinizin derecesi, samimiyetiniz ve bütçeniz dikkat edilmesi gereken en önemli unsurlardır. Bir dostunuza ev hediyesi alırken onun ilgi alanlarını ve zevklerini bilmeniz, hediye seçiminizi daha anlamlı hale getirir. Bu kişinin hobilerini veya beğenilerini yansıtan ev hediyesi önerileri hem alıcıya değer katar hem de sizin ona ne kadar önem verdiğinizi gösterir.

Aile veya akrabalarınıza ev hediyesi verirken de onların ihtiyaçlarına odaklanmanız faydalı olur. İhtiyaç duydukları bir eşyayı ev hediyesi olarak seçmek hem kullanışlı olur hem de sizin onlara olan düşünceli yaklaşımınızı yansıtır.

Ev hediyesi seçerken bütçenizi de göz önünde bulundurmanız önemlidir. Ekonomik bir hediye arıyorsanız, çatal-bıçak seti veya dekoratif objeler gibi ev hediyesi fikirleri ideal olabilir. Daha yüksek bütçeli bir hediye düşünüyorsanız; tablolar, duvar saatleri veya vazolar gibi lüks ev hediyesi fikirlerini değerlendirebilirsiniz.

Ancak hediye seçerken dikkat etmeniz gereken en önemli nokta; hediyenin kişiye özel ve anlamlı olmasıdır. Kişiye özel ev hediyesi fikirleri, sizin ne kadar düşünceli olduğunuzu ve ona verdiğiniz değeri gösterir. Anlamlı ev hediyeleri, hediye edilen eşyanın sadece bir obje olmaktan çıkmasını ve ilişkinizin bir sembolü haline gelmesini sağlar.

ev hediyesi önerileri

Yeni Ev Hediyesi Önerileri

Yeni ev görme hediyesi alma konusunda henüz karar veremediyseniz, bu yazıyı okuduktan sonra bir karara varmış olacağınızı düşünüyoruz. Ev hediyesi fikirleri aslında tahmin ettiğinizden de çoktur. Bütçenize göre ve kişiyle kurduğunuz samimiyete göre farklı hediye seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. Genel olarak tercih edilen yeni eve alınacak hediyeler ise şunlardır:

  • Dekoratif eşyalar
  • Özel Tasarım Duvar Saatleri
  • Nevresim takımları
  • Vazo, fincan, bardak setleri
  • Hediye kartları
  • Bahçe aksesuarları
  • Çiçek vazosu veya buketi
  • Borcam
  • Boy aynası
  • Yapay ağaç
  • Çatal bıçak seti
  • Banyo setleri
  • Ayaklı raf
  • Çubuklu oda kokusu

Yeni Eve Taşınan Birine Ne Hediye Alınır?

Yeni bir eve taşınan arkadaşlarınıza veya diğer yakınlarınıza hediye götürmek ev sahibini çok mutlu eder. Ellerin boş gidilmesi hem ev sahibinin moralinin bozulmasına hem de geleneklerin bozulmasına neden olur.

Bu nedenle çok küçük bir hediye de olsa yeni ev görmeye hediye götürmek iki tarafı da mutlu edecektir. “Yeni eve taşınan birine ne hediye alınır?" sorusuna cevap bulmak için bazı değişik yeni ev hediyesi fikirleri aşağıdaki gibidir:

1. Kanvas Tablo

Kanvas tablo, mükemmel ev hediyesi fikirlerinden biridir. Özellikle sanata düşkün olanların ya da evlerinde özgün bir dokunuş arayanların bu hediye ile oldukça memnun kalacağından emin olabilirsiniz. Kanvas tablolar, çeşitli tasarımları ve boyutları ile her zevke ve mekana hitap edebilir.

canvas tablo

Sanatçıların orijinal eserlerini yansıtan tablolar olduğu gibi doğa manzaraları, çizgi film karakterleri veya minimal desenler gibi daha geniş bir yelpazede bulunan seçenekler de mevcuttur.

Ayrıca, alıcının evindeki renk ve dekorasyon tarzına uygun bir tablo seçmek ona ne kadar özen gösterdiğinizi ortaya koyar. Ev görmeye gideceğiniz kişiler bu türden bir ev hediyesi fikri ile evlerini hem modern hem de sanatsal bir dokunuşla dekore etme fırsatı yakalar.

2. Çatal Bıçak Seti

Sofraların vazgeçilmezi olan çatal, kaşık ve bıçaklar düşük bütçeli verebileceğiniz ev hediyesi tavsiyeleri arasındadır. Çatal bıçak seti, kişinin mutfak ihtiyaçlarını karşılar ve günlük yaşamda çok kullanılır.

çatal bıçak seti

Yani, yeni eve taşınmış bir yakınınıza çatal bıçak seti götürmek çok kullanışlı ev hediyesi olacaktır. Hediye götüreceğiniz evdeki kişi sayısına göre çatal bıçak setindeki parça sayısını arttırabilirsiniz. Ayrıca dayanıklı ve kaliteli malzemeden yapılmış olması da hediyenizin daha uzun ömürlü olmasını sağlar.

3. Dekoratif Amaçlı Eşyalar

Dekoratif objeler, en çarpıcı ev hediyesi önerileri arasında yer alır. Ev sahibinin tarzını yansıtan biblolar, şamdanlar, mumlar, masa lambaları, saksılar, gramofonlar ve benzersiz kaseler, hem evin atmosferine canlılık katar hem de kişisel bir dokunuş sağlar. Bunlar, masa veya rafın görüntüsünü tamamen dönüştürerek evin genel estetiğini yükseltir.

Daha duygusal ve kişisel bir hediye tercihinde bulunmak isterseniz, çerçeve ve fotoğraflar mükemmel bir seçenektir. Bunlar, ev sahibinin hatırlaması gereken anıları her zaman göz önünde bulundurmasına yardımcı olur. Ayrıca bütçe dostu olmalarına rağmen büyük bir etki bırakarak ev sahibi için değerli bir anlam taşır.

dekoratif eşyalar

Evin atmosferini değiştirmenin başka bir yolu ise yapay ağaçlar ve bitkilerdir. Hem evin ortamına bir canlılık ve huzur katarlar hem de bakımları konusunda endişelenmeye gerek yoktur. Eğer ev sahibi bitkilerle uğraşmayı seviyorsa, gerçek bitkiler de düşünülebilir.

Bir evin dekorasyonunda önemli bir role sahip olan aynalar, alanları daha geniş ve ferah gösterirken aynı zamanda estetik bir etki de yaratır. Farklı boyut, şekil ve çerçeve seçenekleriyle, bu ev hediyesi fikri ev sahibinin kişisel zevkine göre özelleştirilebilir.

Son olarak, rahatlık ve huzur simgesi olan yastıklar ve minderler, evin içini daha sıcak ve davetkâr hale getirir. Renkli, desenli ve konforlu bu ürünler, ev sahibinin yaşam alanını kişiselleştirmesine yardımcı olarak daha rahat bir atmosfer oluşturur.

4. Nevresim Takımı

Nevresim takımı, ev hediyeleri arasında sık tercih edilen bir hediyedir. Kullanışlı olmasının yanı sıra, yatak odasının atmosferini değiştirerek şık bir uyku deneyimi sunar. Nevresim takımı hediyesi, ekstra parça olarak yastık kılıfları ve çarşaflar eklenerek zenginleştirebilir.

nevresim takımı

Pamuklu ve mikrofiber gibi yumuşak malzemeden yapılan bir nevresim takımı da tercih edebilirsiniz. Ev sahibinin tarzına göre farklı renk ve desenlerde nevresimler de sizi düşünceli gösterir.

5. Banyo Setleri

Banyo setleri, banyoyu düzenlemek için ve kişisel bakım eşyalarını bir arada toplamak için kullanılan ürünlerin hepsidir. Sabunluk, diş fırçalık, tuvalet fırçası, havlu setleri ve çeşitli losyonlar içeren bir set hazırlayabilirsiniz.

banyo setleri

Pratik ve kullanışlı bir yeni ev görme hediyesidir. Farklı şekillerdeki banyo setleri, hediye alacağınız kişinin tarzına ve ihtiyaçlarına göre değişebilir. Banyo seti hediye etmek ev hediye önerileri arasında hem işlevsel hem de güzel bir seçenektir.

6. Vazo, Fincan, Bardak Seti

Ev hediye fikirleri söz konusu olduğunda, vazolar oldukça popüler bir seçenek olarak öne çıkar. Bir vazo, evin herhangi bir bölümünde şık ve zarif bir dekorasyon öğesi olarak işlev görür ve çiçeklerle birlikte kullanıldığında daha anlamlı bir hediye haline gelir. Farklı malzemeler, renkler ve tasarımlarla, bir vazo ev sahibinin dekorasyon tarzına mükemmel bir şekilde uyum sağlar.

vazo fincan seti

Fincanlar ise ev sahibinin hem kendisi hem de misafirleri için kullanabileceği pratik ve zarif bir hediyedir. Özellikle kaliteli bir seramik veya porselen fincan seti, herhangi bir mutfakta hemen yerini bularak sıklıkla kullanılır. Ayrıca ev sahibi sıcak bir içecek keyfini tercih ediyorsa, fincan seti özellikle düşünülmüş ve kişisel bir hediye olabilir.

Bardak setleri de aynı şekilde çok kullanışlıdır ve herhangi bir evde yer bulabilir. Şık ve kaliteli bir bardak seti, ev sahibine misafirlerini ağırlarken çeşitli içecekleri sunma olanağı sağlar.

7. Özel Tasarım Duvar Saatleri

Ev hediyesi fikirleri arasında, özel tasarım duvar saatleri evin estetiğini zenginleştirerek çarpıcı bir etki yaratır. Bu saatler, yalnızca zamanı göstermekle kalmaz evin karakterini de yansıtır. İster minimal ve çağdaş bir tasarım ister daha geleneksel ve zarif bir stil olsun, özel tasarım duvar saatleri her türlü dekorasyon tarzına kolayca uyum sağlar.

özel tasarım duvar saatleri

Mclocks Ev Görme Hediyesi Özel Tasarım Şık Saatler

Ev ziyaretlerinizde, evin salonunda çarpıcı bir etki yaratan ve genel dekorasyonu tamamlayan bir ev hediyesi fikirleri arıyorsanız, Mclocks'un şık ve dekoratif duvar saatlerini gözden geçirebilirsiniz. Bu saatler, zamanı takip etmekten öte duvarları monoton bir görünümden kurtarıp dekorasyona eşsiz bir katkı sağlar.

Infinity, Eternal, Massive Indicator gibi çeşitli tasarımlarıyla, Mclocks duvar saatleri, duvarda asılıyken premium bir his yaratır ve herhangi bir mekanı anında yükseltir. Mclocks saatleriyle sizin için özel olan kişilerin yaşam alanlarına kalıcı ve etkileyici bir hediye bırakabilirsiniz.

Infinity Özel Tasarım Saat

Infinity duvar saati, alışılmışın ötesinde bir tasarıma sahip olduğu için hediye alacağınız kişiye benzersiz bir deneyim sunar. Dekoratif bir hediye olmasının yanı sıra yaşam alanlarında farklı bir atmosfer yaratır. Alıcının dekorasyon zevki modern ve spor bir çizgiye sahipse, Infinity duvar saati bu tarza mükemmel bir eşlikçi olabilir.

Infinity özel tasarım duvar saati

Minimalist tasarımı sayesinde, Infinity, küçük duvar alanlarında bile varlığını hissettiren bir aksesuardır. Mclocks saatlerinin sunduğu sessiz çalışma özelliği ise evin huzurunu bozmadan estetik bir dokunuş sağlar.

Eternal Şık Duvar Saati

Eternal duvar saati, minimalist tasarımı ve modern çizgileri ile ev sahibinin estetik beklentilerini karşılar. Saatin yalın tasarımı, yatay ve dikey çizgilerin çember içinde birleşiminden oluşur. Aynı Infinity modelinde olduğu gibi Eternal'da da sayı ve saniye detaylarına yer verilmez.

Eternal şık duvar saati

Eternal duvar saati, ev hediyesi fikirleri arasında yer alırken ev sahibinin zevkleri ve dekorasyon stili göz önünde bulundurulabilir. Parlak ya da mat renk seçenekleriyle, evin iç mekanına uygun bir renk seçilebilir. Siyah, meşe, ceviz ve kırmızı gibi çeşitli renk seçenekleri arasından ev sahibinin tarzına en uygun olanı seçebilirsiniz.

Massive Indicator Saat

Massive Indicator duvar saati de Eternal veya Timeless gibi içi boş çember yapılı bir saattir. Saatin merkez noktası için dikey bir çizgi inmektedir. Duvara tek noktadan sabitlenir ve duvarın boyutlarına göre 60 cm, 90 cm ve 110 cm olarak 3 farklı şekilde hazırlanabilir. Silver, gold, rose gibi farklı renk seçeneklerinden ev sahibinin salonuna göre dilediğiniz rengi seçebilirsiniz.

Massive indicator duvar saati

Yeni ev hediyesi önerileri için önemli olan hem düşünceli olmak hem de alıcı kişinin zevklerini ve ihtiyaçlarını gözetmektir. Unutmayın, her hediye, sevginin ve saygının bir ifadesidir. Birbirinden güzel ve özel tasarım duvar saati modellerini sitemizden inceleyebilirsiniz.

Ne arıyorsunuz ?

Sepetin