BİR SAATTEN DAHA FAZLASI...
2. Ürüne %10 İndirim
Ücretsiz Kargo

3 Harika Özel Tasarım Duvar Saati ile Kendinizi Yansıtın

3 Harika Özel Tasarım Duvar Saati ile Kendinizi Yansıtın

Özel tasarım duvar saatleri, yaşam alanlarınıza kişisel dokunuşlar eklemek için mükemmel bir seçimdir. Evinizde veya ofisinizde sıradan saatlerden sıkıldıysanız ve kendinizi ifade etmek istiyorsanız, bu benzersiz saatler tam size göre.

Sayfayı aşağı kaydırmaya devam ederek özel tasarım duvar saatlerinin ev ve iş yerlerinde nasıl etkili bir şekilde kullanılacağını ve mekanlara nasıl enerji ve zarafet getireceğini keşfedebilirsiniz.

Böylece, yaşam alanlarınıza hem estetik hem de işlevsel bir değer katacak olan özel tasarım duvar saatlerini kolayca seçerek kullanabilirsiniz. İşte özel tasarım duvar saatleri ile ilgili en güncel ve kullanışlı ipuçları, ürün incelemeleri ve daha fazlası!

Özel Tasarım Duvar Saatleri

Duvar saati özel tasarım olduğunda daha anlamlı hâle gelir. Sıradan tasarımların dışında sunulan saatler, kullanıcıların kendini özel hissetmesini sağlar. Dekoratif amaçlı kullanılan duvar saatleri, zamanı asiste etmeye de yardımcı olur.

Günün her dakikasını planlamanın gerek olduğu modern çağ, duvar saatlerinin önemini ortaya koyar. Özel tasarım duvar saatleri ile zamandan haberdar olurken evinizin estetik görünümüne katkıda bulunabilirsiniz.

Duvar saatleri, her kullanıcının zevkine ve her alanın dekorasyon temasına uygun olacak şekilde üretilir. 

Özel Duvar Saati Modelleri

Özel duvar saati modelleri, farklı kullanım amaçlarına hitap eder. Yaşam alanlarına uyum sağlayacak şekilde üretilen ürünler, söz konusu evin dekoruna ve konseptine uygun seçildiğinde yüksek verim sağlar.

Yaşam alanınıza uygun tercih ettiğiniz bir duvar saatiyle tüm ortamın havasını değiştirebilirsiniz. Modern çizgilerin olduğu bir oda için daha minimal tasarımlara sahip saatler uygun olabilir. Bunun yanı sıra klasik severlerin daha geleneksel modellere yönelmesi idealdir. 

1. Massive Indicator Duvar Saati

Massive Indicator özel tasarım duvar saatleri modern tasarımlardan hoşlananların favorisidir. 60, 90 ve 110 cm ölçülerinde sunulan modeller arasında tercih yapabilirsiniz.

İlgili saat modelinin en öne çıkan özelliği, zamanı birimlere bölen formda tasarlanmasıdır. Massive Indicator duvar saati modelinin öne çıkan diğer özelliklerini sizin için derledik; 

  • Saat modeli, yüksek torklu Quart Regal mekanizma içerir.
  • Massive Indicator duvar saati modelleri dayanıklı ahşap malzemeden, fiberglass bölümden ve paslanmaz çelikten oluşur.
  • Gold, rose gold, mat, gümüş ve siyah gibi renk seçenekleriyle sunulur.
  • Duvara tek noktadan asılma özelliğine sahiptir.

Modern tasarıma sahip Massive Indicator saatleriyle okuma köşenizi, yemek salonunuzu ya da çalışma masanızı daha şık gösterebilirsiniz. 

2. Compass Duvar Saati Modeli

Duvar saati modelleri arasında öne çıkan Compass, minimal tasarım arayanların gözdesidir. Ürünü koymayı planladığınız alan yoğun renklerden ya da mobilyalardan oluşuyorsa bu modele şans verebilirsiniz. 60, 90 120 ve 180 cm gibi ölçülerde sunulan saatler, pusula görünümüyle dikkat çekicidir.

Farklı tasarımlardan hoşlanıyorsanız ürünün diğer özelliklerine göz atabilirsiniz;

  • Sessiz ve saniyesiz Quartz Regal mekanizma, ürünün performansını yükseltmeye yardımcı olur.
  • Compass özel tasarım duvar saatleri gold renk seçeneğiyle yaşam alanlarına zarafet katar.
  • Üründe titanyum kaplama kullanılmıştır.
  • Saat modelini duvara dört noktadan monte edebilirsiniz.

Minimal esintilerin ön planda olduğu Compass duvar saati modelini tercih ederek ortamın tüm havasını değiştirebilirsiniz. 

time gold duvar saati

3. Timeless Özel Duvar Saati

Timeless özel duvar saati ile fark yaratan bir dekorasyon ürününe sahip olabilirsiniz. Salonun ya da ofisin baş köşesine yerleştireceğiniz model, sade ancak çarpıcı bir görünüme sahiptir. 60, 90 ve 110 cm gibi ebatlarda sunulan ürün, benzersiz duvar saati modelleri arasında öne çıkar.

Üst seviye tasarımı evinizde görmek istiyorsanız ürünün diğer özelliklerine de göz atabilirsiniz;

  • Timeless duvar saati modeli; gold, siyah, gümüş, rose gold ve ceviz gibi renk seçenekleri içerir.
  • “Zamanın ötesinden gelen bir tasarım” anlayışıyla sunulan model, mat ya da parlak olarak tercih edilebilir.
  • Saati hafif nemli bir bez yardımıyla kolayca temizleyebilirsiniz.
  • Paslanmaz çeliğe sahip metal aksam mevcuttur. 

Ev ve ofiste zarafete damga vurmak; konukların mekândan etkilenmesini sağlamak ve zamansız bir aksesuar sahibi olmak gibi amaçlarınız için Timeless duvar saatinden destek alabilirsiniz. 

duvar saati gold mclocks

Özel Tasarım Duvar Saatleri Uygun Fiyatlar ile Mclocks.com'da

Yeni ev hazırlığındaysanız ya da yaşam alanlarınızı değiştirmek istiyorsanız duvar saati vazgeçilmez bir aksesuar olacaktır. Her anlamda çarpıcı bir aksesuar için özel tasarım duvar saatleri ideal olabilir.

Uygun fiyatlar ile sunulan Mclocks.com saat modelleri, bu arayışınızda adeta bir rehber niteliği taşır. İlgili alanın genel dekorasyon temasını göz önüne alarak seçim yapabilir, üst seviye işçiliğin ve tasarımın tadını çıkarabilirsiniz.

Ne arıyorsunuz ?

Sepetin