BİR SAATTEN DAHA FAZLASI...
2. Ürüne %10 İndirim
Ücretsiz Kargo

Salon Duvar Dekorasyonunda Kullanabileceğiniz 4 Yaratıcı Fikir!

Salon Duvar Dekorasyonunda Kullanabileceğiniz 4 Yaratıcı Fikir!

Salon duvar dekorasyon fikirleri, yaşam alanlarının vazgeçilmez bir ihtişama sahip olmasında size yol haritası olacak niteliktedir. Ruhunuzu ve zevkinizi tam anlamıyla yansıtarak aradığınız ev dekorasyonuna ulaşmanızı sağlar.

Bu harika öneriler ile binlerce salon duvar dekorasyonu arasından stilinize seslenen dekorasyonu bularak mekana kolaylıkla ahenk katabilirsiniz. Estetiğin kalbinin attığı duvar dekorasyon ürünleri ile evinizin havasında değişikliğe gidebilir, hayal ettiğiniz şık görünüme bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Siz de salon duvar dekorasyon önerileri için birbirinden farklı 4 yaratıcı fikirden bahsettiğimiz yazımızın devamına göz atabilir, size hitap edeni bularak bir an önce hayata geçirmeye başlayabilirsiniz.

Salon Duvar Dekorasyonu Neden Önemlidir?

Duvar için dekorasyon, mobilyalardan halılara pek çok salon eşyasını tamamlayıcı niteliğe sahip bir dekorasyon çeşididir. Eşyalarınıza uyumlu bir duvar dekorasyonu, sizi ve misafirlerinizi her bakışta beğeniye sürüklemek için benzersiz bir detaydır. Bu ayrıcalığa sahip olmak ise size zevk sahibi bir duruş katar.

Her anlamda ahenkle dans eden salon eşyalarınız ve duvarınız ile siz de havalı bir dekorasyonu tam anlamıyla gerçekleştirebilirsiniz. Salon duvar dekorasyon fikirleri bu noktada planlarınızı hayata geçirmeden önce doğru tercih yapmanızı sağlar.

İnceleyeceğiniz salon duvar dekorasyon önerileri ile bir an önce alışverişe başlayabilir, evinizi istediğiniz görsel haz seviyesine ulaştırabilirsiniz.

Salonda Duvar Dekorasyonu Yaparken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Salon duvar dekorasyon fikirleri, uyumlu şekilde mekanı gösterişe bürümek için harika yoldaşlardır. Göz atacağınız bu fikirler sayesinde salonunuza anlam katabilirsiniz.

Peki, fikirleriniz doğrultusunda oluşturduğunuz salon dekorasyonunu yaparken nelere dikkat etmelisiniz? Bu sorunuza cevap niteliğinde olacak aşağıdaki maddelere göz gezdirebilirsiniz.

Uyumlu Ürünler:

Salon duvar dekorasyonunda kullanacağız ürünlerin salonunuzdaki diğer parçalara uyumlu olması salon bütünlüğü için önemlidir. Örneğin bohem tarz hakim olan salonlarda ahşap veya beyaz tonlarında duvar dekorasyonu yapmak daha doğru olacaktır.

Aksesuar Mesafesi:

Birbirine gereğinden fazla yakın veya uzak mesafede bulunan aksesuarlar her zaman hoş bir görüntü ortaya koymayabilir. Bu sebeple iki aksesuar arası mesafe mutlaka makul bir ölçüde olmalıdır.

Renk Seçimi:

Çok fazla rengin bir arada duvarda bulunması bakıldığında karmaşık bir görüntüye sebep olabilir. Gözü kamaştıran ve renk cümbüşü olarak adlandırabileceğimiz bu durumdan kaçınmak, salonunuzu daha düzenli bir görünüme kavuşturur.

Mimari Detaylar:

Dekorasyonla taçlandırmak istediğiniz salon duvarınız kiriş, kolon gibi fazlalıklara sahip olabilir. Bu durumu değerlendirerek onları da dekorasyona uyumlu hale getirmek ortama marjinal bir hava katabilir, istemediğiniz görünümü değerlendirmenize yardımcı olabilir.

Salon Duvar Dekorasyonunda Kullanılan Ürünler

Salon duvar dekorasyon önerileri doğrultusunda doğru ürünler yaşam alanlarına dahil edildiğinde memnuniyeti üst seviyeye çıkarır. Yaşam alanlarının gözdesi ve uğrak noktası olan salonlar hem rahat hem de şık olduğunda misafirlerinizin ve sizin gönlünüzü fethetmeye adaydır.

Her bir dekorasyon ürünü ortama farklı bir hava katarak ruhunuzu tazeler. Peki, bahsi geçen salon dekorasyon ürünleri nelerdir? Siz de aşağıda yer alan ürün seçeneklerine bakarak birbirinden hoş ve göz alıcı stiller ortaya çıkarabilirsiniz.

Tablolar ile Salonunuzun Estetiğini Yükseltin

Ev duvar dekorasyon seçenekleri denildiğinde ilk akla gelenlerden biri tablolardır. Modern tablolardan vintage tablolara her çeşit tablo pek çok tasarım aşığının göz ardı edemeyeceği dekorasyon ürünleridir.

ev duvar dekorasyonu tablolar

Salon duvar dekorasyon önerileri içerisinde yer alan tabloların sanat eseri içerenleri, evinizin duruşuna eleganlığı en iyi şekilde getirir. Birbirinden farklı sanat eserleri ve daha pek çok nicesi bulunan tablolara salon duvarınızda hayat vererek keyfinize keyif katabilirsiniz.

Duvar Tabakları ile Geleneksel ve Şık Bir Tarz Oluşturun

Trendlerin gözdesi olmak için farklı bir görünüme ulaşmak isteyebilirsiniz. Bu noktada yaratıcı duvar dekorasyonu hedeflerinize hasır duvar tabakları yön verir. Birden fazla duvar tabağını çapraz, düz veya oval şekilde konumlandırdığınızda ortaya bambaşka bir görüntü çıkar.

salon duvarı dekorasyon fikirleri duvar tabakları

Bu sayede hoş ve sıra dışı bir tarzı yansıtmanız mümkün hale gelir. Salon duvar dekorasyon önerileri içerisinde yer alan bu seçenek ile evinize yepyeni bir dekorasyon imzası atarak beğenileri toplayabilirsiniz.

Dekoratif Eşyalar ile Salonunuzun Kendine Özgü Tarzını Yaratın

Modern salon duvar dekorasyonu ile tasarım aşkınızı bambaşka bir boyuta kolaylıkla ulaştırabilirsiniz. Salonunuzun duvarında yer vereceğiniz dekoratif eşyalar ile yaşam alanlarınıza değer katabilirsiniz.

salon duvar dekorasyon önerileri

Geniş ürün gamı bulunan dekoratif eşyaların sıklıkla tercih edilenleri ise ledli tablolar, çiçekler, saksılıklar veya raflar olarak karşınıza çıkabilir. Bu dekoratif eşyalar ile niş duvar dekorasyonu yapabilir, oldukça hoş bir görünüm yakalayabilirsiniz.

Salon duvar dekorasyon fikirleri içerisinde oldukça rağbet gören dekoratif eşyaları siz de duvar rengi veya mobilya tarzı gibi detaylara dikkat ederek bulunduğunuz mekana dahil edebilirsiniz.

Özel Tasarım Duvar Saatleri ile Salonunuzu Zamansız Bir Şekilde Dekore Edin

Salon duvar dekorasyon fikirleri kapsamında çoğunlukla görebileceğiniz dekorasyon ürünlerinden biri duvar saatleridir. Ahşap duvar saatlerinden çelik duvar saatlerine her zevke ve kesime hitap eden Mclocks saatleri bu aşamada size tüm ihtişamıyla görsel bir şölen sunar.

Birbirinden güzel saatlerin seçkin ve genel özellikleri hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız aşağıdaki maddelere göz gezdirebilirsiniz:

  • Yalın detaylara sahip eşsiz modeller gözü yormadan ortama apayrı bir hava katar.
  • Paslanmaz çelikten üretilen Mclocks saatleri uzun süreli kullanımı vadeder.
  • Quartz Regal mekanizması ile saat seçenekleri gürültünün önüne geçerek huzur dolu kullanımın kapılarını aralar.
  • Gold, silver, siyah gibi pek çok renk seçeneği her mekana hitap ederek dekorasyonu kolaylıkla tamamlamanıza yardımcı olur
  • Titanyum kaplama ile renk değişim problemleri geride kalır.

Salon Duvarı İçin Özel Tasarım Şık Saatler

Salon duvar dekorasyon fikirleri, yeni ev dizayn etmek isteyenler veya evini yenilemek isteyenler için mutlaka değerlendirilmesi gereken fikirlerdir. Salon duvar dekorasyon önerileri için genellikle başta saatler gelir.

Saatler zamanı her daim öğrenmenin yanı sıra dekorasyonun vazgeçilmez parçalarıdır. Klasik saatlerden modern saatlere birçok model kişinin zevkine göre şekillenerek duvarın şıklığına şıklık katar.

Birbirinden eşsiz duvar saati modelleri için yazımızın devamına bakarak siz de dekorasyonlarınıza son dokunuşu yapabilirsiniz.

Gravity: Yer Çekimine Meydan Okuyan Saat

Elegan duruşu ile her daim şaşırtmaya aday Gravity saatler evinizin şıklığını üst seviyeye çıkarır. Alışılmadık bir modele sahip bu saat sayesinde geleneksellikten uzaklaşarak yeniliğe hızlı bir adım atabilirsiniz.

gravity sessiz duvar saati

Salon duvar dekorasyon önerileri içerisinde yer alan Gravity saat ile konuklarınızın hayran dolu bakışlarına şahit olabilirsiniz. Titanyum kaplaması ve quartz regal mekanizması ile kullanım seçkinliğini her zaman hissedebilirsiniz. Gravity saatler vakti öğrenirken ruhunuzu doyuma ulaştırır.

Pendulum Plus: Mekanik Doğada Gerçek Huzur ve Mutluluğun Adı

Zarafet saçan görünümü ile evinize kibar bir dokunuş sağlayan Pendulum Plus, salon duvar dekorasyon önerileri içerisinde yer alır. Salona ilk girildiği andan itibaren göz ardı edilemeyecek bu saat modeli ile salonunuzu taçlandırabilirsiniz.

Pendulum Plus Modern Duvar Saati

Abartıdan uzak duruşu sadeliğe hayransanız sizi mest etmek için şahane bir tercihtir. Gold, rose gold, silver ve siyah renk seçenekleri ile her tarza kolaylıkla uyum sağlayarak evin baş köşesinde olmayı hak eder.

Massive Simple: Son Derece Hafif ve Güçlü Bir Varlık

Kibar ve sıra dışı bir tarzın imzasını taşıyan Massive Simple, salon duvar dekorasyon fikirleri arasında ilgi çeken saatlerden biridir. Alışılmışın dışında stili ile salon duvarlarına yepyeni bir boyut kazandıran bu saat modeli özellikleri sayesinde de memnuniyeti üst seviyede hissettirir.

salon duvar dekorasyonu massive simple saat

Fiberglass çemberi ve paslanmaz çelik malzemeleri ile kullanım ömrü uzar. Aynı zamanda geniş renk seçenekleri sayesinde dizayn rahatlığı sunan Massive Simple saat salon duvar dekorasyon önerileri içerisinde baş tacı olmaya adaydır.

Salon duvar dekorasyon fikirleri ile güzelleştireceğiniz duvarlarınız her anınızda size eşlik ederek görsel doyumunuzu tamamlar. Her bir detayı özenle düşünülmüş salon duvarınıza her baktığınızda huzuru keşfedebilmeniz için Mclocks birbirinden muazzam ürünleriyle yanınızda olur.

Siz de her daim yaşam alanınız olan salonunuzda zevk sahibi bir duvar görselliğiyle karşılaşmak istiyorsanız salon duvar dekorasyon fikirleri için Mclocks ürünlerini inceleyebilirsiniz. Her biri ayrı zarafete sahip saatlere göz gezdirerek tarzınıza uygun olanı seçebilir, salon duvarınızı en iyi haline bürüyebilirsiniz.

Ne arıyorsunuz ?

Sepetin