BİR SAATTEN DAHA FAZLASI...
2. Ürüne %10 İndirim
Ücretsiz Kargo

12 Şık Salon Duvar Saati Önerisi: Zamanın Şıklığını Yakalayın

12 Şık Salon Duvar Saati Önerisi: Zamanın Şıklığını Yakalayın

Zamanı takip etmeyi kolaylaştırmanın yanı sıra dekorasyonda da farklılık yaratan duvar saati önerileri salonlar için oldukça önemlidir. Bir duvar saati, salonunuzun tarzını yansıtırken aynı zamanda günün ritmini belirleyen bir aksesuardır.

Farklı tarz ve tasarımlarda birçok seçenek mevcut olmasına rağmen ideal olanı bulmak zaman zaman karmaşık olabilir. Evinize hem pratiklik katan hem de tarzınızı yansıtan salon duvar saati önerileri için okumaya devam edin ve zamanı tarzla buluşturmanın en iyi yollarını keşfedin!

Salon Duvar Saati Neden Olmazsa Olmazdır?

Salon duvar saati hem pratiklik hem de estetik açıdan ev dekorasyonunun olmazsa olmazlarındandır. Gelin, neden bu kadar önemli olduğunu ve salonunuz için en iyi duvar saatlerini seçerken nelere dikkat etmeniz gerektiğini birlikte inceleyelim.

 İlk olarak, duvar saati, salonunuzun her köşesinden kolayca görülebilen zaman takibi sağlar. Böylece evde geçirilen zamanı daha iyi yönetmek ve düzenli bir günlük program sürdürmek kolaylaşır.

 Ayrıca bir duvar saati estetik zevkinizi de yansıtır. Saatin tasarımı, evinizin genel dekorasyonu ile uyumlu olduğunda, duvara estetik bir çekicilik katar. Farklı malzemeler, renkler ve tasarımlarla mevcut olan saatler, mekanınıza belirgin bir karakter kazandırabilir. İşte ilham alabileceğiz duvar saati önerileri:

Salon Duvar Saati Fikirleri ve Önerileri

Duvar saati fikirleri için yardıma ve biraz ön bilgiye mi ihtiyacınız var? Her döneme uyan şık ve modern duvar saatleri salonunuzun vazgeçilmezi olmaya hazır. Salon duvar saati önerilerini ve çeşitlerini şu şekilde inceleyeceğiz:

Gravity

gravity duvar saati

Yer çekimine meydan okuyan Gravity duvar saatleri, alışılmışın dışında bir tasarımdadır. Dikkatleri üzerine çeken Gravity duvar saatleri, bir çerçeveye sahip değildir. Saat uzun bir çapta akrep ve yelkovan ile çalışmaktadır.

Salonunuza siyah, gold, gümüş ve ahşap gibi renklerle eşlik eder. Bu sayede salona modern bir tarz getirmiş olur. Tercih edeceğiniz Gravity duvar saatleri salonunuzun duvarında lüks duruşu ile herkesi kendine hayran bırakacaktır.

Pendulum Plus

pendium plus duvar saati

Sarkaçlı duvar saati olarak da tanımlanan Pendulum Plus, modern ve eşsiz bir tasarıma sahiptir. 3 boyutlu görüntüsüyle dikkatleri üzerine çeken Pendulum Plus duvar saati, oldukça sade ve iddialıdır.

Farklı tarzlara hitap etmeyi başaran duvar saati önerileri arasında öne çıkan Pendulum Plus tasarımı, 60 cm ve 90 cm olarak iki farklı boyut seçeneğine sahiptir. Siyah, meşe, ceviz ve kırmızı renk seçeneklerine sahip olan Pendulum Plus duvar saati, metal gövdesiyle kalitesinden söz ettirmeyi başarır.

Sarkaç kısmında sivri bir ok detayının yer alması düz yuvarlak tasarıma benzersiz bir hareket kazandırır. Farklı renklerin kullanımıyla akrep-yelkovan ve gövde tasarımının kombinleyebilmesi dekorasyonunuza en uygun tasarımı belirleme fırsatı sunar.

Serenity

duvar saati önerileri, serenity

Titanyum kaplama kullanılarak hazırlanan Serenity duvar saati, yüksek torklu ve sessiz mekanizmaya sahiptir. Parlak gold, siyah, meşe, ceviz ve silver renk seçeneklerine sahip olan Serenity duvar saati, 30 cm ve 45 cm olarak iki farklı ölçü seçeneği ile hazırlanır.

 Duvar saati önerileri arasında dikkat çeken modellerden biri olan Serenity, alçıpan ve beton duvar türlerinde rahatlıkla kullanılabilir. Modern ve dolgun görünümüyle etkileyici bir tarzı bulunan Serenity duvar saatinde, aksesuar olarak sarkaç kullanılmıştır.

Saatin yüksekliğini ayarlamak için halat makaranın sarılması yeterlidir. Duvar saati fikirleri kapsamında öne çıkan sarkaç tasarımları dekoratif amaçlıdır. Akrep ve yelkovana göre sarkaçlar hareket etmez.

Özel temizlik sıvısı ve toz beziyle birlikte gönderilen titanyum kaplama Serenity duvar saati, uygun bakım koşullarıyla uzun yıllar boyunca kullanılabilir. Sulu kaplama ve titanyum etkilerinin birlikte kullanıldığı bu üründe renk atma ya da aşınma gibi problemlerle karşılaşılmaz.

Serenity saatin tasarımında sadelik önde tutulduğundan saniye ve rakamlar kullanılmaz. Sadece akrep, yelkovan ve sarkaç detayının kullanıldığı Serenity modeli, yuvarlak gövdesini geometrik detaylarla özelleştirmiş bir parçadır.

Infinity

infinity sessiz duvar saati

Modern saat tasarımlarından biri olan Infinity, duvar saati önerileri kapsamında dikkat çeker. Özellikle modern ve yeni nesil dekorasyonlarda spor bir parça kullanmak isteyenler, spor şık detayıyla bilinen Infinity modelini tercih edebilir.

Sarkıtsız şekilde tasarlanan Infinity duvar saati titanyum kaplamalı gold, rose gold, mat siyah, silver, antik gold ve kırmızı renk seçeneklerine sahiptir. Tüm tasarımlarda akrep ve yelkovan detayı siyah olarak hazırlanmıştır. Siyah detayın askı bölümünde de kullanılması yuvarlak tasarımlı duvar saatine modern bir görünüm kazandırır.

Rakam ve saniye detaylarının kullanılmadığı Infinity duvar saati, küçük duvarlarda kullanmak için idealdir. 30 cm ve 45 cm olarak iki farklı boyut seçeneğine sahip olan Infinity duvar saati, beton ve diğer duvar tiplerinde güvenle kullanılabilir.

Ürünün boyutuna göre ağırlığı 2 kg ve 3 kg olarak değişiklik gösteren Infinity için iskota halat tercih edilmiştir. Tork mekanizması güçlü olan bu saatte, sessiz çalışma özelliği dikkat çeker.

Ahşap modellerde Amerikan cevizi ve kestane ağacından elde edilen malzemeler kullanılmıştır. Metal modellerde ise titanyum kaplama ile parıltılı bir görünüm elde edilmiştir.

Orbit

orbit duvar saati

İddialı tasarımıyla spor ve klasik dekorasyonların tamamında kullanılan Orbit duvar saati, kendine özgü bir havaya sahiptir. Halatsız şekilde tasarlanan Orbit saat modelinde, ucu oka benzeyen uzun bir sarkaç yer alır.

Ürünün minimal tasarımı, küçük duvarlardaki boşlukları en modern şekilde doldurma fırsatı sunar. Özellikle salon ve oturma odası gibi alanlarda boş duvar bırakmamak için Orbit saat modelini tercih edebilirsiniz. Duvar saati önerileri arasında minimal boyutlarıyla ilgi çeken Orbit modelinde siyah, silver, gold, rose gold ve ceviz renk seçenekleri tercih edilebilir.

Saniye ve rakam kullanılmadan hazırlanan Orbit duvar saatinin yuvarlak gövdesinde küçük bir göbek de yer alır. Geometrik desenlerle özelleştirilen Orbit duvar saatinde yüksek tork kullanılır. Sessiz çalışma özelliği sayesinde dikkatleri dağıtmaz.

Metal görünümlü modellerde titanyum ve sulu kaplama detaylarının kullanılması ürünün rengini muhafaza ederken parlaklığı da üst seviyeye çıkarır. Paslanmaz çelik kullanılarak hazırlanan metal saat aksamı, sistemin sorunsuz şekilde çalışmasını sağlar.

Compass

dekoratif duvar saati

Yuvarlak saat tasarımlarının dışına çıkmak isteyenler için Compass modeli eşsiz bir seçenek sayılabilir. Pusulayı andıran özel tasarımıyla kendine özgü bir görünüme sahip olan Compass duvar saati, 3 boyutlu detaylarıyla farkını ortaya çıkarır.

İki okun kesişmesiyle artı görünümüne sahip olan Compass duvar saati, metal ya da ahşap gövde seçenekleriyle özelleştirilebilir. Duvar saati önerileri arasında farklılığıyla dikkat çeken Compass modelde saniye işareti ve rakamlar bulunmaz. Akrep ve yelkovanın hareket ortamı boşluğa denk geldiğinden daha marjinal bir görüntü elde edilir.

Kullanılacak duvar tipine göre 4 farklı boyutta hazırlanan Compass duvar saati, küçük veya geniş alanları özelleştirmek için idealdir. 60 cm, 90 cm, 120 cm ve 180 cm olarak değişiklik gösteren saat boyutları, yükseklik ve genişlik aynı olacak şekilde hazırlanır.

Siyah, ceviz ve kırmızı olarak 3 ayrı renk seçeneği bulunan Compass duvar saatinde akrep ve yelkovan kısmı farklı tonlarda kullanılabilir. Üründe dikkat çekici bir görünüm kazandıran akrep ve yelkovan renklerini istediğiniz gibi kombinleyebilirsiniz. Metal görünümlü ürünlerde titanyum kaplama kullanılırken ahşap tasarımlarda gerçek ağaçlar kullanılmıştır.

Quartz Regal mekanizmasıyla yüksek torklu sisteme sahip olan Compass duvar saati, tamamen paslanmaz çelik sistemle çalışır. Dört noktadan sabitlenerek duvara asılan Compass duvar saati, isteğe göre parlak veya mat yüzeylerle özelleştirilebilir.

World Clock

dünya duvar saatleri

Dünya saati olarak tanınan bu tasarımda 3 farklı şehrin ismine yer verilebilir. İstenen şehir isminin ve saat diliminin kullanılabileceği World Clock modeli, yatay ve dikey olarak kullanıma uygundur.

Duvar saati önerileri kapsamında dikkat çeken bu tasarımın yazı fonu için istenen model kullanılabilir. Şehir isimlerinin sıralaması da tamamen kişiye özel tasarlanır. Duvar saati tavsiyeleri arasındaki modellerden biri olan World Clock, ahşap ya da parlak yüzey seçenekleriyle özelleştirilir.

Parlak modellerde tamamen titanyum kaplama, ahşap tasarımlarda ise gerçek Amerikan cevizi kullanılır. Saatin merkez uzunluğu 94 cm, 135 cm ve 155 cm olarak 3 farklı ölçüde ayarlanabilir.

Timeless

modern duvar saati timeless

Timeless duvar saati, sadeliğini 3 boyutlu görüntüsüyle tamamlar. Spor ve iddialı tasarımlardan hoşlanan kişilere hitap eden Timeless, duvar saati önerileri kapsamında sıkça tercih edilir.

İçi boş iki adet dairenin üst üste isabet ettirilmesiyle hazırlanan Timeless duvar saatinde merkez noktası iki okun birleşimiyle tamamlanır. İstenen renk seçeneklerinin yanı sıra 60 cm, 90 cm ve 110 cm olarak 3 farklı ölçüde hazırlanabilir.

Timeless Large

Geniş duvarlar için ideal bir aksesuar olan Timeless Large saat modeli, dört noktadan sabitlenerek kullanılır. Duvar saati önerileri kapsamında büyük ve etkileyici modeliyle dikkat çeken Timeless Large, parlak ya da mat olarak hazırlanabilir. Timeless Large saatin çapı 120-160 cm veya 160-200 cm boyutlarında hazırlanabilir.

Timeless Simple

Yuvarlak modeliyle kullanıldığı ortama yumuşak bir hava katan Timeless Simple duvar saati, 60 cm, 90 cm ve 110 cm seçenekleriyle hazırlanabilir. Yüksek torklu ve sessiz Quartz Regal mekanizma kullanılan Timeless Simple duvar saatinde rakam ve saniye çizgisi bulunmaz.

Titanyum kaplama ya da ahşap dokuyla hazırlanabilen Timeless Simple duvar saati, paslanmaz metal aksama sahiptir. Ürünün uzun süre kullanılması ve renk değişimi yaşanmaması için nemli bir bezle temizliğinin yapılması yeterlidir.

Eternal

özel tasarım duvar saatleri

Spor tarzıyla kullanıldığı her ortama modern bir dokunuş kazandıran Eternal duvar saati, daire ve dikey çizgilerin birleşiminden meydana gelir. Duvara tek noktadan asılabilen Eternal duvar saati, parlak ya da mat seçenekleriyle özelleştirilebilir.

Ürünün tamamında titanyum kaplama kullanılırken ahşap bölümlerde Amerikan cevizinden elde edilen doğal ürünler tercih edilir. Dairenin ortasında kesişen iki okla Eternal duvar saatinin merkez noktası belirlenmiştir.

Duvar saati öneri seçenekleri arasında spor tarzıyla dikkat çeken Eternal modeli, 60 cm, 90 cm ve 110 cm olarak 3 farklı ölçüde hazırlanabilir. Ürünün metal bölümünde paslanmaz çelik kullanılırken çember kısmı fiberglass malzemeden hazırlanmıştır. Çalışma mekanizmasında ise Quartz Regal sistem kullanılarak çalışma performansı artırılır.

Ayrıca saniye çizgisi bulunmayan Eternal duvar saatinde rakamlar kullanılmaz. Siyah, meşe, kırmızı ve ceviz renk seçenekleri arasından istenen kombinlerle hazırlanabilir.

Massive Indicator

yuvarlak duvar saati massive indicator

Çember saat modellerinden biri olan Massive Indicator, klasik ve modern seçeneklerin birleşimiyle hazırlanır. Duvara tek noktadan sabitlenen Massive Indicator duvar saati, 60 cm, 90 cm ve 110 cm olarak 3 farklı ölçüde hazırlanabilir. 

Ürünün tasarımında içi boş bir çember kullanılırken merkez noktası için tam ortadan dikey bir çizgi inmektedir. Parlak ya da mat olarak farklı yüzeylerle hazırlanabilen Massive Indicator, duvar saati önerileri kapsamında öne çıkar.

Gövdede silver, rose gold, gold ve siyah renk seçenekleri kullanılırken akrep ve yelkovan farklı tonlarda tercih edilebilir. Merkezde de meşe, siyah, kırmızı ve ceviz renkleri kullanılarak özgün bir kombinasyon hazırlanabilir.

Mclocks ile Zamanı Gösteren Şıklığı Yakalayın

Duvar saati önerileri kapsamında öne çıkan Mclocks tasarımları, tescilli modelleriyle dikkat çeker. Farklı tarzlarda döşenmiş iç ve dış mekânlarda Mclocks duvar saati tasarımlarını güvenle kullanabilirsiniz. Titanyum kaplama ve gerçek ahşapların kullanımıyla hazırlanan Mclock duvar saatleri, renk değişikliği riski taşımaz.

Tarzınızı öne çıkaran ve modern bir çizgi oluşturan duvar saati modelleri için istediğiniz renk kombinini hazırlayabilirsiniz. Kullanılacak alanın boyutuna göre farklı ölçülerde hazırlanabilen duvar saatleri, dilediğiniz her ortamda eşsiz bir aksesuar olmaya hazırdır.

Ne arıyorsunuz ?

Sepetin